Aktuelt

Ost, ost, ost, ost...

Veslemannen har endelig rast og dermed finnes det nesten ingen dårlige unnskyldninger for å ikke legge turen langs E136 med alle severdigheter. Et besøk på Avdemsbue er selvsagt en av hovedattraksjonene. Her står folk gjerne på hodet dersom det er det som skal til for å gi deg en mer fantastisk matopplevelse. Vi har vært så heldig å få samarbeide med denne gjengen om å tegne utvidelsen av serveringsstedet, og “Osten” åpnet i juli. Besøkstallene for sommeren er gledelige for Anna og resten av betjeningen. Men vi forstår folk godt: Ingenting er bedre enn gode produkt i en god innpakning. Kanskje bør Jernbaneverket vurdere å anlegge stasjon? Eller i det minste en kjør-gjennom-løsning?

Vi gleder oss uansett til å komme på besøk og knipse noen bilder :-)

Fotot: Håkon Noren

Fotot: Håkon Noren

by RAM Bruker